torek, 2. december 2014

Mavelu blog hop še drugič

Dekleta so se odločila športno udejstvovati in vidim, da vse pridno skačejo z bloga na blog. :-) Ker se tudi moje kile morajo malo razmigati, se pridružujem temu "hopsanju" s še dvema voščilnicama. Lovim pa, kot vedno, zadnji vagon zadnjega vlaka... :-)

Na blog LIGHTWITHIN, kjer nas s svojimi čudovitimi izdelki in toplimi besedami razvaja Tanja E., bom prilepila spodnjo voščilnico, ki je nastala že pred dvema mesecema, pa še ni dobila svojih pet minut slave. Sem pa zelo ponosna nanjo in sem čakala primerno priložnost, da jo pokažem. :-) Ima že tudi novega lastnika, Veronikinega prijatelja. Navodila so bila: "Mami, naredi nekaj v zelenem." :-) Tale štampiljka z napisom je ena mojih najljubših.




Za blog Trenutki kreativnosti, kjer občudujem zelo elegantne izdelke Tine B., pa sem pripravila praznično voščilnico. Inspiracijo zanjo pa sem našla v prekrasni voščilnici na blogu Harpiest Crafty Corner pri Sidu.



Obe voščilnici pa romata tudi v decembersko galerijo Najlepšega para, saj so na obeh tudi Tinine štampiljke.

Mislim, da imam za danes dovolj telovadbe. :-) Marina, hvala za tale zanimiv izziv in vse čestitke dekletom  tvojega tima za res prekrasne izdelke, ki so nam jih pokazale.



Lep pozdrav do naslednjič :-)


29 komentarjev:

Marina pravi ...

Sonja čudoviti voščilnici sta nastali in hvala za lepe besede, ki so mi prav polepšale ta večer :) Hvala ker se igraš z nami na našem blog hopu :) Pozdravček,

Hiška iz papirja pravi ...

Upravičeno si lahko ponosna na zeleno-belo voščilnico, tako pomladno sveže deluje. Deteljice, ki si jih stresla iz kozarca, so zagotovo prinesle veliko sreče prejemniku :) Mirno si lahko ponosna tudi na drugo, kako si super skombinirala papir, ki si ga skreirala, in simpatične božične motive na kvadratkih!

Unknown pravi ...

vauuuu lepe so:))) super ti gre tole od rok:))) ja pa vencek moram pohvalit rozice in snezinkice:))) ena sama ljubezen v zraku:) lepo:)

Zvonka pravi ...

Čudoviti voščilnici. Prva mi je sploh super, res. Sem že občudovala eno s kozarcem enkrat pri tebi. Me pa zanima katera štampiljka je to.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Obe sta zelo posebni
in čudoviti
lp Tamara

oldpunca pravi ...

Štampiljka je iz Tininega Najlepšega para Zvrhan kozarec: http://www.najlepsi-par.si/izdelek/komplet-stampiljk-zvrhan-kozarec/

Sandra Pecić pravi ...

Prelepa je ona zelena sa teglom i detelinom..<3

Martina pravi ...

Prekrasne su obje, ali prva mi je posebno lijepa. :)
Lp, Martina

Andreja pravi ...

Obe voščilnici sta zelo lepi :-)) Tako rojstnodnevna, kjer si lepo dodala deteljice in novoletna, kjer je ideja s kvadratki krasna!

Hali pravi ...

Čudovito ustvarjanje Sonja, dobr si se razmigala, res :-)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ej Sonjica draga...spet nekaj lepega izpod tvojih rok. Ideja s kvadratki je prav fejst (to sem že občudovala pri Sidu), s kozarcem si pa itak v prvi postavi Tinine ekipe. čao

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Še eno vprašanje....kako boš pa sedaj telovadila??????

Helena pravi ...

Lepo, ker si se udeležila skupinske telovadbe :)
Voščilnica je res enkratna in zelo lepo narejena.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Spet si me nasmejala... :) Nastali sta čudoviti voščilnici. Hvala, da se igraš z nami. Srečno

vic pravi ...

Beautiful cards I love the first one its gorgeous :)

Vic x

Metuljčica pravi ...

Spet si prelepo voščila. Tvoje objave me vedno spravijo v dobro voljo. Hvala za pohvalo timu.

jasna varcakovic pravi ...

4-lisna djetelina za srecu!... Sve su divne!

Vladuška pravi ...

Me veseli, da si se vedno tako poskocna :))) VSec mi je kar vidim in tista s kozarcem je res se posebej prisrcna in ljubka.

Zvonka pravi ...

Sonja, hvala še tu. Saj sem se potem spomnila. Pozdrav v Lotmerk.

*Urška* pravi ...

Ti si tako ali tako poskočna z ustvarjanjem,tako da se ni za bati :) Zopet si naredila prekrasni voščilnici,zmaga pa tista s kozarcem.

Ne-Ja pravi ...

Mislim, da je Marina zelo dobro poskrbela za našo telovadbo :). Ti si očitno zelo resno ugriznila v vabo in pokazaal fenomenalni voščilnici. Kozarček sreče res vsakemu prav pride, voščilnica z okenci pa je tako luštna - prav adventna :)

Klara pravi ...

S temi kozarčki si naredila že pravo malo ozimnico. Zelo mi je všeč tale z deteljicami. Super si kombinirala barve in motive. Krasne... :)

Tanja E. pravi ...

Sonja tale ideja s kozarčkom, iz katere letijo štiriperesne deteljice je tako dobra in ti si jo krasno speljala. Zelena mi je že tako ali tako všeč, tako da hvala, ker si to lepotičko pripela v "moj" blog hop. Tudi bravo za drugo. Lepo bodi, Tanja.

Janja pravi ...

Odlično si se razmigala :) in naredila dve res zelo lepi voščilnici. Lp

Unknown pravi ...

Zelo lepo! Tale kozarček je res fantastičen, kaj bolj ljubkega si že težko predstavljam na voščilnici! ♥ :)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Super sveža in srečkasta je voščilnica z deteljicami :) Ta druga pa izstopa, čisto drugačna od vseh. Mi je všeč.

Tina pravi ...

Sonja, obe sta mi izjemno lepi. Všeč mi je tvoj pobarvani papir!!! in na njem kozarček poln sreče :-). Tista s kvadratki pa je že na seznamu `naredi tudi ti` :-)))

Danica pravi ...

Ti si že tako ali tako poskočna :) Ta naloga ti je bila pisana na kožo :)))
Ob voščilnici sta mi zelo všeč. Adventno z okenci se bom pa tudi sama lotila :)
Hvala za idejo.
Lp Danica

Adrijana Knez pravi ...

Super voščilnici si naredila in poln kozarček sreče je 1A!