ponedeljek, 8. december 2014

Božična zvezda in presenečenje od Sandre

V današnjem prispevku bodo spet "jabolka, hruške in slive". :-) Ampak, gremo lepo po vrsti. V mojem brlogu se še vedno vse blešči in štampiljke s prazničnimi motivi so v prvi bojni liniji.

V petek sem bila v Mariboru in sem malo zapravljala. Mama je v tem času, ko se je meni čas v Artu ustavil, obdelala polovico trgovin v Europarku. Vsa sreča za spletne trgovinice, ampak ni ga čez tisti krasni občutek neko stvar videti v živo in jo prijeti v roke. :-) O znesku računa ne bom, ker nima smisla. Sicer pa tudi, ko grem z avtom na bencinsko črpalko, tega ne obešam na veliki zvon. :-)

Med mojim nakupom je bilo tudi nekaj novih distress blazinic, ki sem jih seveda takoj preizkusila. Za Vladkin in Tinin tokratni že 32ti izziv Ko me inspirira, sem nujno potrebovala lepo rdečo barvo za božično zvezdo. :-) Vsak izgovor je dober... Navdušeni nad Zvonkinimi božičnimi zvezdami želita, da se preizkusimo v izdelavi voščilnice, na kateri bo ta prekrasen cvet.

Pri meni sta nastali dve voščilnici, ena na beli osnovi in druga na eko papirju. Zgleda, da sem staknila virus eko papirja pri Vladki, saj ga zadnje čase veliko uporabljam. :-)) 


Fotografiranje pri umetni svetlobi pa je še dodatni izziv zame. Ne gre in ne gre... Božična zvezda je iz Tininega kompleta Božično zelenje. Cvet sem odtisnila, izrezala, še enkrat pobarvala z blazinico in zlepila. To, da so listi iz kompleta Divje vrtnice, pa je še ena domislica iz kategorije umetniške svobode. :-)) Pestiči so črne kroglice.

Obe voščilnici kot en izdelek prijavljam na:
- Ko me inspirira #32: Božična zvezda
- Najlepši par: Galerija meseca decembra

V moji objavi Adventni venček vas je zanimalo, kako nastanejo rožice. Veronika se je potrudila in posnela filmček, ki ga najdete na njenem blogu na TEM LINKU. Z veseljem bo še kaj pojasnila.

http://bastlanje.blogspot.com/2014/12/pobarvane-rozice-iz-zice.html?view=timeslide


Danes me je v poštnem predalu (tistem tapravem) čakalo čudovito in nepričakovano presenečenje od moje drage blog prijateljice Sandre  (blog KO TO TAMO). Tako zelo sem vesela, da ne morem nehati občudovati čudovitih stvari, ki mi jih je poslala in sploh ne dojemam, da je vse to sedaj res moje. Še posebej pa me je razveselilo njeno na roke napisano pismo. :-) Povem vam, tale Sandra je res fajn punca. Gotovo jo poznate. Kuha in peče tako čudovite stvari, da dišijo iz ekrana. Rada kvačka, zna prepleskati stene in vrata v stanovanju, vedno ima vzorno okrašeno stanovanje, obožuje svoja otroka, piše krasne prispevke, njene fotografije pa so sanjsko lepe.

Kot majhen otrok sem cvilila od veselja, ko sem zlagala iz paketa same krasne in ročno izdelane stvari. Sandra mi je skvačkala čudovit šal v sivo beli kombinaciji, izdelala obeske za novoletno jelko, priložila kup vrtnic za okraševanje tort, dodala še krasno čipko, sadni čaj in servietke z ljubkim motivom Božička, prelepo voščilnico ter etui za očala, ki ga je okrasila po podobnem postopku, kot okvir ogledala, ki ga je pokazala v TEJ objavi.


A ni prekrasen tale etui? Moja očala se v njem prav prijetno počutijo. :-) Draga Sandra, hvala za čudovito presenečenje, ki mi je polepšalo dan. 


Lep pozdrav do naslednjič :-)





23 komentarjev:

Unknown pravi ...

ojoj kolk si bla delezna lepega darila:))) lajkam:)) no pa cestitke lepeeeee:))) ja fajn je kako presenecenje:)) privoscim ti:)

Tina pravi ...

Sonja, tale primerjava z bencinsko črpalko je pa svetovna :-)))) Obe voščilnici sta mi zelo lepi...tako mi je všeč veselo pisan trakec ob straneh in voščilo za izdelavo ozadja.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Hi hi....še zdaj mi gre na smeh tale bencinska pumpa. Najbolj žalostno je to, da je resnično kar si rekla.
Ravnokar sem si ogledala Veronikin video in sem navdušena. Dobro bi bilo poizkusit tudi na malo večjih rožicah. Najprej sem mislila, da so to barvne najlonke, ki jih napneš čez žico. Zanimiva stvar.
Tvoje voščilnice s to črtasto obrobo pa vedno zažgejo, da o poštempljani podlagi za voščilnico sploh ne govorim. Božičnice so pa v piko. Darilo pa waw. Vsa čast. čao

Helena pravi ...

Sonja, čisto prav je, da si si dala malo duška in zapravljala za ustvarjalni material.
Voščilnici sta čudoviti. Vladka te je lepo okužila :)
Veronikine rožice so enkratne in hvala za video.

jasna varcakovic pravi ...

Sandra ima talent, a tako i ti...Cestitke su jednostavne i to ih upravo cini divnima!

Sandra Pecić pravi ...

A meni se sviđaju naočari. Mnogo:) Božićna zvezda kao da je izrasla na čestitki...

Klaudija Rajković pravi ...

baš lijepe čestitke..a i divne si poklone dobila :D pozz

Metuljčica pravi ...

Jaz si skuham kavo in potem grem prebrat tvojo objavo. Po njej sem vedno dobre volje. Voščilnice so čudovite, všeč mi je, da se znaš tudi sama veseliti in pohvaliti. Sandrine umetnine so resnično fantastične, Veroniki pa hvala za video. Le kako smo se lahko v petek zgrešile...........

Vladuška pravi ...

He he, se mi zdi prav fajn, da sem te okužila z eko kartonom :) In obe si zelo lepo naredila. O zapravljanju in zneskih za ustvarjalni material sama že dolgo ne razpravljam več, niti sama s sabo ne :) Po drugi strani pa si kupujem veliko manj oblačil in drugih stvari, tako da se izenači :)) Uživaj v ustvarjanju z novimi dobrotami. In tole kar si dobila, je res čudovito.

Ne-Ja pravi ...

Oppa tole pa je čudovito darilce, še lepše pa so tvoje voščilnice :). Zadetek v polno in eko karton ti leži 100 na uro - kar obdrži to navado. Hvala, da si delila Veronikin video z nami :)

Klara pravi ...

Voščilnici sta res zelo lepi. Tudi darilo je krasno...in hvala za video... : )

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Pod tako vesel in pozitiven post nimam kaj dodati kot le to
Prekrasne voščilnice in prekrasno darilo
uživaj v decemberskih dneh
Tamara

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

iz te objave pa res veje toliko veselja, da lahko dopišem le.... :D

Janja pravi ...

Dobro voljo in veselje si prinesla s to objavo. Tvoji voščilnici sta čudoviti, prav tako Sandrino darilo.
Pozdravček iz Ljubljane, ki je danes obsijana s sončkom :), Janja.

Hiška iz papirja pravi ...

Včeraj sem bila prvič v ljubljanskem Rayherju in sem razmišljala točno o tem, kar pišeš - kako je fajn stvari videti v živo in jih prijeti v roko (in jih dati v košarico, hihi). Pa vsakič, ko se ustavim na bencinski črpalki (kar je pogosto) in tam pustim dobrih 50€, si mislim, koliko ustvarjalnih pripomočkov bi lahko kupila za ta denar :)) Ampak ni kaj, tudi tankat je treba ... Super darilo si dobila, voščilnici sta pa krasni, spet si me navdušila s črtastim robom :)

vilinke pravi ...

Draga Sonja potepaš se v najinem kraju in nič ne poveš, pa bi ti z veseljem častli (skuhali) kavo!? zelo dobro poznam ta občutek s praznim tankom, ni kaj ;) kapo dol vedno nas nasmeješ ;) Darilo je pa čudovito ;)

Andreja pravi ...

Sonja, spet tvoje prijetno pisanje .... Prav je, da si si dala "duška" :-))
Krasne voščilnice si naredila, lepe zvezde so nastale!

Nena pravi ...

lepi voščilnici si naredila ni kaj. no o računih v ustvarjalnih trgovinah tudi jaz ne govorim naglas ;) včasih dobim kaj pod nos ampak je potem moj pogled tak da lep čas ne dobim nobenega očita. je že dovolj hudo da sem začela sama pred sabo "skrivat" stvari....saj veste ko si kupite nove čevlje pa dragi nejevolno reče...a so spet novi nazaj pa dobi odgovor...ma kje pa te sem kupila 3 leta nazaj ;) no in jaz sem ratala taka z nožki.....prinesem domov in jih hitro pospravim in sama sebe prepričam da ga imam že od lani :P

Unknown pravi ...

Super! Sonja tudi sama sem v petek zapravljala v Artu ampak tistem v mestu od bead.si :) ti si bila v Evroparku? Mogoče smo se pa srečale? ;)

Adrijana Knez pravi ...

Spet so nastale krasne novoletne lepotičke in darilo je res nekaj posebnega.
Uživaj v vikendu, Jana

Darnell pravi ...

I don't know what made me click on the blue follow button, Sonja, as I always join a blog when someone joins mine and I couldn't believe when it popped up for me to join! I've done so now and I sincerely apologize for somehow overlooking that back in September when you so kindly joined me!

Your cards are both so very pretty!! And, oh, my, what an absolutely amazing gift from your friend!! Happy Holiday Hugs! Darnell

leycika pravi ...

Krasne so in čudovito darilo :)

Zvonka pravi ...

Voščilnici sta čudoviti, posebno leva. Darilo si pa tudi krasno dobila.
Glede ustvarjalnega zapravljanja pa jaz pravim, da je treba tudi včasih kaj za svojo dušo kupit (ampak tega je vedno več - psssttt).