četrtek, 15. maj 2014

Krogi

Vladka in Tina nas tokrat v svojem že 25 izzivu Ko me inspirira izzivata s krogi na voščilnici. Kar trd oreh sta nam zastavili. Navdušila pa ju je čudovita Barbarina voščilnica. Lep čas sem sanjala kroge, risala najbolj nore ideje, na koncu pa sem ugotovila, da tople vode ne morem več izumiti, lahko pa naredim nekaj, kar znam in kar sem že delala. Krompirjeve štampiljke so v mojem primeru idealna rešitev :-)




Krog sem maskirala in ga poštempljala z raznobarvnimi srčki. Štampiljko iz krompirja sem mazala z vodenimi barvicami. Všeč mi je, kako čisto spontano nastane zanimiva barvna kombinacija. Vse barve pašejo skupaj in lepo se prelivajo. Da ne bi bila čestitka preveč prazna, sem dodala malo bleščic in enostaven napis. Hvala je štampiljka, drugi del sem napisala z roko. Poskusila sem kopirati font iz štampiljke. Približno mi je uspelo :-)

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Ko me inspirira #25
- Craft-alnica: Izziv #108 - maj mesec ljubezni (Le kaj lepše predstavlja ljubezen, kot srčki !)
- Mesečni izziv - Maj  - na temo ljubezen (štampiljka je iz trgovinice Mavelu)

Pa še pohvaliti se moram :-)  Od Valentine, ki ustvarja na blogu Po osmi in pol, sem dobila čudovito peresnico. Prišepnem vam, da je v nulo sešita :-)


Pri nas že dva dni tako močno piha, da sem za svojih vsaj deset odvečnih kilogramov prvič v življenju hvaležna. Tudi v najhujših sunkih vetra trdno stojim na zemlji :-)

Lep pozdrav do naslednjič :-)




33 komentarjev:

Marina pravi ...

Oooo kako lušna voščilnica je nastala :) Čisto preprosta pa vseeno tako polna ljubezni :) Hvala ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu :) Pozdravček,

Adrijana Knez pravi ...

Spet si čudovito uporabila krompir in naredila si zelo zanimivo voščilnico. Srčki zelo lepo izstopajo na beli podlagi in prav mavrično delujejo. Nočko, Jana

jasna varcakovic pravi ...

Jos jedna divna kreacija; zelim ti dobar vikend!

Martina pravi ...

Baš je lijepa čestitka. I natpis mi se sviđa. A ovi otisci sa krumpirom su vrlo zanimljivi.
LP, Martina

Helena pravi ...

Krasen glavni motiv si naredila. Barve se čudovito prelivajo in ustvarjajo pravo harmonično barvno eksplozijo.
Hehe, tisto o kilogramih :)

Klara pravi ...

Kako je lepa! Preprosta, ampak zelo lepa!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Najprej čestitke za izziv. Tvoj krožnik s torto in jagodami je bil res krasen - kot pravi. Prej jagode, zdaj krompir - ženske smo res samo v kuhinji in za šporhajtom (štedilnik).
Kaj se da vse narediti z domačimi pripomočki (še za to bi morala biti kakšna delavnica - se lahko takoj javiš, da bi jo vodila). Prava eksplozija barv je nastala v krogu.
Tudi jaz pravim hi hi za kilograme - vse enkrat prav pride pravijo pri nas starejši ljudje . Pa še res je. Tudi odvečne kile. čao

Vladuška pravi ...

Lep bonbonček si dobila. In tole tvoje štempljanje s krompirjem res ustvarja čarobne kroge s srčki. Barve se krasno prelivajo. In tudi font ti je uspelo v nulo zadeti, ne bi pogruntala, da si napisala z rokami. Lep vikend ti želim in hvala, da si tudi tokrat z nama.

Sapfina pravi ...

Joj, ti tvoji krompirjevi srčki so res fantastični! Super voščilnica je nastala.

Pozdravček, B.

Tanja E. pravi ...

Res je čaroben tale krogec s srčki, zelo mi je všeč, tudi celotna voščilnica naredi super vtis:)) Pa lep bombonček si dobila, lepo bodi:)

Simko pravi ...

Zelo lepo si tole naredila s krompirjevimi štampilljkami!
Pozdravček,
Simona

Klaudija Rajković pravi ...

baš lijepa i šarolika čestitka..lp

vilinke pravi ...

Sonja spet si me nasmejala do solz, ja ja ti kilogrami ;) ti veš, da občudujem to tvojo tehniko krompirčkanja in sem trdno odločena, da jo v bližni prihodnosti sprobam ;)) Voščilnica je pravi srček ;)

Hali pravi ...

Uauuu čudovita je, tele štampiljke ti gredo odlično od rok, ups krompirja :-)

Mojca pravi ...

Wow zelo lepo ti je uspelo! lp

moi pravi ...

Sonja, vidim, da sta nas Vladka in Tina vse okužili s svojimi krogi. Super tije uspel glavni motiv in lepo si se znašla z napisom, Če ne bi povedala, bi trdila, da je vse štampiljka. In čestitke za nagrado.

Renata pravi ...

Pri tebi brez krompirja, res ne gre. Spet si naredila lepo voščilnico, barve se res krasno prelivajo. Lepo si dopisala misel, tudi sama sem tuhtala od kod ta štampiljka. O kilogramih pa, kot pravijo - vse slabo, je za nekaj dobro.

Klara pravi ...

: )))))... no, zdaj vem zakaj je dobro obdržati kilce. Dobra utež proti burji. :)))
Zelo lepo si poštempljala krog. Zelo je lepa. :)

Martina pravi ...

Pozdrav Sonja,
daj mi se javi na mejl jer tvoj ne mogu nigdje pronaći,moj mejl golubic11martina@gmail.com. Dobila si nagradicu kod mene pa mi trebaju podaci.
Lp, Martina

Andreja pravi ...

JoJ Sonja, spet te tvoje tehnike ... tokrat si lepo uporabila krompirček :-))
Luštna voščilnica je nastala in lepo si štempljala!
Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici ..... Srečno!

Tina pravi ...

Sonja, super so ti tvoji krompirji!!! Zelo mi je všeč, kako si srčke naštempljala v krog. Voščilnica je krasna! Hvala, ker sodeluješ!

Trenutki kreativnosti pravi ...

Joj Sonja, spet ena ČUDOVITA s krompirjem :). Super je!

Unknown pravi ...

Sonja, What a beautiful card I love the colors very much. It is beautiful and the jewels. It is just a real peasure to see your work. thank you much. stan

Nella pravi ...

Čudovita v krasnih srčkastih barvah :)

Ne-Ja pravi ...

Tole "krompirjanje" je tebi pisano na kožo - fenomenalna voščilnica :)! Tudi pri nas je pihalo kot utrgano - ma še vedno je kljub vsemu huje ko v Postojni potegne burja...

Janja pravi ...

Krasno voščilnico si naredila. Srčki so čudoviti.
Hvala, ker si se nam pridružila na 108. izzivu CRAFT-alnice. Lp

Unknown pravi ...

oooo kolk si se potrudila tudi napis dodatni ti je uspel prfekt:))))kar pa se tice kil in vetra ti si super punca in take se nedajo tako ali tako ane?

Metuljčica pravi ...

Dobro da nas ni odpihnilo te dni. Voščilnica je prav prisrčna.

Hiška iz papirja pravi ...

Sonja, ti pa res ne moreš zgrešiti s krompirjevimi srčki! Barve se noro dobro prelivajo, super je!

Martina pravi ...

Iiiii, krasna je. Pri tebi vedno občudujem to, kako nas spomniš na že zdavnaj pozabljene tehnike, tako preproste, a hkrati tako učinkovite.

Simona pravi ...

Tvoje ideje me vedno navdušijo in tudi danes ni nič drugače. Krompirjevi srčki ... super si tole izpeljala.

Carmen S. pravi ...

Liebe Sonja,
Deine Karte ist großartig. Ich bin immer wieder begeistert. das Du die alten Techniken, wie hier mit dem Kartoffeldruck, so wunderschön in Szene setzt. Es sieht einfach toll aus.

Ganz liebe Grüße, Carmen (✿◠‿◠)

BojaMoja pravi ...

Te tvoje krompirjeve čestitke delajo prekrasne voščilnice ♥