nedelja, 23. marec 2014

Cvetje

Spet sredi noči pišem objavo. Nikdar se ne bom poboljšala :-) Po včerajšnjem potepanju je bila danes na vrsti žehta in vse ostalo, kar se pač normalno naredi ob sobotah. Ampak ni mi žal. Včeraj sva imeli s hčerko krasen izlet. Ona je šla v Ljubljano, da je uredila nekatere nujne zadeve, jaz pa na srečanje z ustvarjalkami iz Craft-alnice. Super smo se imele. Klepetale smo, kot da se že od nekdaj poznamo. Vsaka je prinesla nekaj svojih izdelkov, da smo si jih ogledale, izmenjale izkušnje, ugotovile, da vse zapravimo veliko preveč denarja za svoj hobi in da nam še vedno kaj manjka, kar nujno potrebujemo, kljub temu, da so škatle polne vseh mogočih pripomočkov in papirčkov :-) Uf, kar topila sem se od sreče, ko sem lahko krasne voščilnice, ki jih občudujem na ekranu, videla v živo, jih prijela v roke in izvedela veliko novega o tem, kako nastajajo. Moje špricane voščilnice so bile puncam všeč, kar mi je zelo veliko pomenilo. Še bom špricala :-) Pa tudi veliko idej sem dobila. In danes se je muza spet vrnila v moj brlogec :-)

Da si ne bi pokvarila "imidža" in prinesla svojih izdelkov v merkatorjevi vrečki, sem v petek zvečer še na hitro reciklirala škatlo (eno od mnogih, ki jih bom nekoč še nujno potrebovala).

Na poti iz učilnice v trgovini Rayher je bilo potrebno iti mimo vabljivo založenih poličk. Ni šlo brez težav :-) Kar nekaj novih ustvarjalnih pripomočkov sem prinesla domov.

Tukaj pa je še voščilnica, ki sem jo ustvarila danes, šopek cvetja za vse punce iz Craft-alnice :-) Hvala vam za prijetno druženje!




Idejo za tole voščilnico sem našla pri Maji v Hiški in papirja. Zunanjost in notranjost imata skupne rožice in obliko izreza. Z barvami zunaj in znotraj sem malo eksperimentirala :-) Mojima domačima kritikoma je všeč, pa tudi sama sem zadovoljna. No, enkrat bo prišel tudi čas, ko mi bo uspelo, da bom bolj natančna pri izdelavi :-) Na sprednji strani sem "šiv" naredila z iglo za embosiranje. Štampiljke so iz Najlepšega para.

Voščilnico prijavljam:
- Craft-alnica:izziv #104: CVETJE
- Najlepši par: Galerija meseca marca

Lep pozdrav do naslednjič :-)


33 komentarjev:

Martina pravi ...

Vjerujem da je druženje bilo vrlo lijepo i da tako čovjek napuni baterije i dobije novu motivaciju.Lijepo si reciklirala kutiju, a i čestitka mi se posebno sviđa.
Lp, Martina

Tina pravi ...

Sonja, razbrati je, kako zelo lepo ste se imele! Pa tvoja voščilnica je čudovita, vazica z rožicami na prtu je super! Všeč mi je, kako se vedno potrudiš in vse tako lepo ročno dodelaš. Želim ti lep teden.

Andreja pravi ...

ooo Sonja :-))
vesela sem, da sem te spoznala in kapo dol, da si prišla od tako daleč!
Res smo se imele lepo in naš čas je vse prehitro minil.
Ja, mislim, da je ni bilo, ki ne bi pustila everček pri Rayherju :-))
Hvala ti, za tvoje presenečenje in dišeča sivka je že našla svoje mesto!!!
Tvoja današnja voščilnica je zelo lepo narejena in najbolj se mi dopade mizica s prtom .-) Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alncii in ker si si našla čas za naše srečanje!!!
Pozdravček

MOJCA pravi ...

Lepo je slišati, da ste se imele dobro, v to tudi ne sumim in kar žal mi je , da se nisem odločila, da grem. Pa drugič. Prav z veseljem bi rada spoznala vse ustvarjalke in v živo videla njihove izdelke.
Si pa optimistka, če si mislila, da boš lahko šla mimo Rayherja ne da bi potegnila denarnico ven - to pa je jutranji HAHAHA.
Voščilnica z izbočeni prtom je pa super (kdo pa gleda če je kakšna napaka!!!) . čao

Vladuška pravi ...

Taksna druzenja so res super in me veseli, da ste se imele fajn. Verjamem, da je bilo super v zivo pregledovati vse krasne izdelke. In tale voscilnica je tudi zelo lusna.

Danica pravi ...

Res smo se imele lepo kot praviš. Sem zelo vesela, da sem te imela priložnost spoznati v živo in občutiti tvojo pozitivno energijo, ki kar puhti iz tebe. Tako kot je zanimivo branje tvojega bloga, te je zanimivo tudi poslušati, ko pripoveduješ o izkušnjah, ki jih srečujej na svoji ustvarjalni poti.
Tvoje špricane voščilnice so res nekaj posebnega. Zato jih nika ne opusti :)
Tudi tokratna voščilnica s čudovitim šopkom na mizi je zelo lepa.
Lp Danica

moi pravi ...

Takšna druženja ti dajo zagon in dvignejo energijo. Krasno. In lepo voščilnico si naredila, vidim, da te je pop-up okužil ;)

Simko pravi ...

Že iz tvojega zapisa je razbrati, da ste na srečanju UŽIVALE in se imele LEPO! Tvojo pozitivno energijo pa je res čutiti že ob prebiranju tvojih zapisov on objav na blogu in zelo zem vesela, da te lahko zaenkrat spoznavam preko virtualnega sveta, Sonja.
Lep dan želim in čim več časa za ustvarjanje...
Pozdravček,
Simona

Ne-Ja pravi ...

Ko tole berem,je tudi meni žal, da so bili plani že prej drugače postavljeni in ni zneslo priti na srečanje... Verjamem, da ste se imele maksimalno super fino fajn :). Se strinajm z ostalo "gardo" špricanje razvijaj naprej! Zelo lepo škatlico si naredila - v ta namen škatel res še nisem porabila in voščilnica s pogrnejno mizo je WAW.

Metuljčica pravi ...

Z veseljem pridem na obisk ktebi, saj se mi zdi, da se nama kar podobno dogaja, doma pa tudi na ustvarjalnem področju. Tudi sama se rada ustvarjalno družim in polna sem vtisov Kreativnega tedna v Mariboru. Voščilnica je prelepa, sploh pogrinjek je super.

Klaudija Rajković pravi ...

baš si super reciklirala kutiju i drago mi je zbog tebe što si dobila motivaciju za radove.. lijepa čestitka ...lp

Biljana pravi ...

Luštno

Hali pravi ...

Čudovite stvari! In ja res ti dajo takšna srečanja čisto posebno energijo!

Adrijana Knez pravi ...

Sonja tole srečanje pa ti privoščim...mene pa razdalja "matra", čeprav imaš tudi ti daleč do glavnega mesta :)) Voščilnico pa si naredila preprosto lepo!!

Hiška iz papirja pravi ...

O kako lepo, da sem ti bila v navdih! :) S tem, da ti iz nule vse sama izrežeš, jaz se pa "švercam" s šablonami :))) Bravo, super ti je uspelo! Tudi meni je zelo žal, da se vam nisem mogla pridružiti na srečanju, verjamem da ste zelo uživale! Naj te muza spremlja še naprej :)

Sandra Pecić pravi ...

O, kakva dobra vest. Najbolja je stvar kad se blog-drugari okupe i uživo!! Vidi se da si puna energije sada i radiš još lepše čestitke...Pozdrav

*Urška* pravi ...

Sem slišala,da ste se imele prav fletno.Sploh ne dvomim v to.Spet si naredila prav luškano voščilnico.
LP,Urška

Unknown pravi ...

Prelepi izdelki!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Voščilnica z mizico in šopkom! Krasno! Pa tvoje kvačkane umetninice so mi tudi všeč :)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

res je luštno, ko vidiš v živo izdelke, ki jih občuduješ. lepo,da ste se imela fajn. voščilnica mi je pa zelo zanimiva, tisti namišljeni šivi, pa so mi tako všeč, da ni dvakrat za reči,da jih ne bom nekega lepega dne poskusila tudi jaz. lepo se imej!!!

Klara pravi ...

O Sonja...ti bi morala biti za vzgled vsem nam. Nič se ne švercaš s šablonami in si še vedno zvesta svojemu "peš"načinu ustvarjanja...aja,
in svoji ščetki s katero čaraš krasne izdelke. Lepo te je bilo spoznati...tebe in vse ostale...kot si rekla...bilo je kot, da bi se poznamle od vedno. Upam, da bo kmalu še kakšna taka priložnost za
druženje.

Renata pravi ...

Si kar predstavljam, kako je bilo živo. Brez nakupa, je težko zapustiti tako trgovino. Naredila si krasno voščilnico, to špricanje , pa tudi mene zanima. Fajn bi bila kakšna slikovna predstava ali filmček.

lp.

jasna varcakovic pravi ...

Kreacija je savrsena, nema veze sto si radila duboko u noc ;-)

oldpunca pravi ...

Renata, o tem, da naredim kakšen tutorial za špricanje, pa sploh še nisem razmišljala. Poglej za začetek tale prispevek http://oldpunca.blogspot.com/2013_01_01_archive.html :-) Hvala za idejo. Se bom potrudila :-)

oldpunca pravi ...

Tale link bo pravi:
http://oldpunca.blogspot.com/2013/01/spet-skica-tokrat-za-manj-je-vec.html

Janja pravi ...

Sonja, res sem vesela, da si se nam pridružila in sva se lahko tudi osebno spoznali. Hvala, ker si s seboj prinesla tudi delček tvojih luštnih pletenih izdelkov in voščilnic v reciklirani torbici :).
Vaza s cvetjem na mizi je krasna, lepi papirji in izrezi.
Hvala, ker si se nam pridružila na 104. izzivu CRAFT-alnice. Lp

Mojca pravi ...

joj jaz pa tudi vse zamudim, verjamem, da ste se imele lepo pa res krasna viščilnica. lp

vilinke pravi ...

Tvoje špricarije so znane daleč na okoli in so postale tvoj zaščitni znak, haha
Ugotavljam, da sem zamudila pravo žurko pri Rayher-ju ;) pa drugič ;) šopek, vazica in mizica pa so fenomenalni ;)

Simona pravi ...

Super za srečanje in krasna voščitka.

Unknown pravi ...

ooo potepinke:) lepo da ste obiskale ljubljano:) drugic povej te povabim na kavico:)lepo si ustvarila :)

Goga pravi ...

Sonja, res smo se imele lepo in čisto drugače je sedaj, ko se tudi poznamo. Hvala za lepe rožice in hvala, ker se zvesto igraš z nami v Craft-alnici; Lili

Navihančki pravi ...

Čudoviti izdelki! :)

Trenutki kreativnosti pravi ...

Srečanje je bilo res super. Tudi jaz sem vesela, da sem te spoznala. Tvoje voščilnice so v živo še lepše, sploh tista s "krompirjem" :). Pozdravček