sreda, 26. februar 2014

Postavitev in še veliko drugega

Če mi kaj dela težave pri ustvarjanju, je to izbira in kombiniranje papirčkov. Vedno se bojim, da se bodo barve in vzorci tepli med seboj. Če se vseeno lotim takšnega izziva, to pomeni:
1. prelaganje papirčkov,
2. širši izbor papirčkov,
3. ožji izbor,
4. izrezovanje,
5. zlaganje,
6. nezadovoljstvo z izbiro,
7. vsaj 3x ponavljanje korakov od točke 2 do točke 6 :-)
8. lepljenje,
9. kup izrezanih papirčkov, ki v škatli potrpežljivo čakajo moj naslednji napad kombiniranja.

Za tokratni izziv na Craft-alnici,  kjer je naloga izdelati voščilnico po določeni postavitvi, sem se pošteno namučila. Motiv je pobarvan in izrezan že lep čas čakal na to, kaj se mu bo zgodilo. In zgodila se mu je modra barva :-)




Za rojstni dan male lepotičke pa sem izdelala voščilnico, ki je lahko tudi okras na mizi ali nočni omarici :-) Idejo sem "ukradla" Moi, koledarček pa sem dobila od Andreje. Mamica pravi, da je njeni pupi voščilnica všeč, kar mi zelo veliko pomeni :-)


Sledi še malo važenja :-) Prejšnji petek bi me skoraj kap, ko sem svoje srčke zagledala na ShowCASe Week 158 na Less is More. Med 4 najlepše sem bila izbrana. Še vedno mislim, da sanjam :-)


Tole darilce pa mi je poslala Marna,  ki izdeluje krasne voščilnice, verižice, vabila... kot nagradico za njenih 600 objav. Same "sladkarije". Hvala :-)


Lep pozdrav do naslednjič :-)





27 komentarjev:

Klara pravi ...

Poznam te težave glede kombiniranja različnih barv in vzorčkov... Ampak tebi še vseeno prav lepo gre- obe sta zelo lepi! In čestitke za voščilnico - tale srčkasta je res krasna!

jasna varcakovic pravi ...

Bilo bi lijepo da i ja mogu kreirati tako divne cestitke...

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasno si skombinirala
obe sta čudoviti
čestitke za sladkarije
in uvrstitev med najboljše
lp Tamara

Renata pravi ...

Tudi pri meni je isti postopek, ki pripelje do končnega izdelka. Važno, da nama na koncu uspe. Čestitke za dobro uvrstitev in darilce.

lp.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Si predstavljam ja, meni se zdi sestavljanje voščilnic izredno težko. Tebi gre odlično veš :)

Kefa pravi ...

Najprej čestitke za top 4. Meni ni nič čudnega, da si izbrana, ker je voščilnica fantastična.
Tudi današnji sta prelepo. Roza pa je osrečila mojo najstarejšo. Še enkrat iz srca hvala.

Nena pravi ...

Hm hm jaz nisem opazila da bi ti imela kaksne tezave s postavitvijo :-)
Vedno je vse TOP

Adrijana Knez pravi ...

Sonja najprej čestitke za Top 4! Glede postavitve pa....super ti je uspelo in nič se ne opazi, da si imela probleme...! No, tako med nama :)....tudi sama imam včasih problem, ampak ker smo iznajdljive - nam uspe! Nočko, Jana

Danica pravi ...

Najprej čestitke ob prejetih nagradah. Na svoje srčke si res lahko ponosna!
Današnji dve sta pa ravno tako čudoviti in ni videti, da bi ti postavitev della kakšne posebne preglavice;)
Lp Danica

MOJCA pravi ...

Čestitke za srčke - ???? zakaj se čudiš, meni je vse jasno. Res so top 4- po mojem so se zmotili - meni so top 1.
Meni osebno je modra barva najtežja kombinacija (mogoče zato, ker je ne maram) ampak ti si jo pa super skombinirala. Darilce je krasno , "sladkarije" pa tudi. lp

helena pravi ...

Prav nasmejala si me s temi papirčki in kombiniranjem. Pri meni je ravno tako, nikoli nisem zadovoljna, vedno se mi zdi, da ni dovolj dobro. Čestitke za srčke; no vidiš, da se krompir dobro obnese.

Ne-Ja pravi ...

Tale tvoj "krompir" je že pri objavi požel koš pohval in te še kar dvomiš? Čestitke še 1x za vse prejete nagrade. Tile dve novi lepotički pa si prav tako zaslužita vso pohvalo - pa četudi praviš da si prelagala in prekladala papirčke :)

Simko pravi ...

Lepa modra barva se je zgodila tvojemu pobarvanemu motivu Marci od La-La Land... :). Super si skominirala papričke in sestavila voščilnico po skici! Tvoja voščilnica s srčki mi je bila všeč takoj, ko si jo objavila. Vesela sem, da so jo izbrali med 4 najlepše in to objavili!!! Tudi voščilnica-koledarček je krasna!
Pozdravček,
Simona

moi pravi ...

Če pa ti nisi srečkovič ;)
Tista modra ji zelo paše, koledarček je luškan, mene še tudi čakajo ;)
Čestitke za top4, je čisto upravičeno ;)
Lp, moi

Mojca pravi ...

Če mene vprašaš je bil strah popolnima odveč, krasno so ti uspele. lp

*Urška* pravi ...

Čestitke za osvojen bonbonček.Ni videti,da bi imela kakšne težave pri postavitvi in izdelavi nasploh.Prav super ti je tole ratalo.Voščilnica s srčki je prelepa-čestitke tudi za top 4.
LP,Urška

Hali pravi ...

A ni zanimivo? Misliš, da boš naredil 1,2,3 tale izziv, ko se pa lotiš pa gre kar težko. Jaz pravim zato, ker je vsaj malo umetnic v nas in nas mogoče takšne skice malce omejujejo :-) Po drugi strani pa mogoče kdaj naredimo kaj takšnega, kar brez izziva nikoli ne bi :-) Tebi je lepo uspelo in čestitke za srčke - so res zanimivi in čisto upravičeno med top 4 :-)

vilinke pravi ...

Kot sem že napisala je leto 2014 tvoje leto ;) in nič me ne čudi da vse nagrade romajo v tvoje roke ;) čestitke ;) ta z srčki pa je ena mojih najljubših, saj ti je čudovito uspela, lahko bi rekli, da si imela krompir, hehe ;)

Sapfina pravi ...

Joj, ravno to, kar si napisala, sem danes razmišljala, ko sem se matrala s prekladanjem in kombiniranjem pisanih papirčkov. Vidim, da vendarle nisem edina, kar me je na moč potolažilo. ;) Čestitam za osvojen bonbonček in še posebej za osvojen izziv, ki me sploh ne preseneča, ker so tvoji srčki tudi mene popolnoma navdušili! Voščilnica je super, koledarček pa čista desetka. Bravo! Le tako naprej! :)

Pozdravček, B.

Navihančki pravi ...

Kako čudovite voščilnice! Tako vesele in barvite ♥ :)

Vladuška pravi ...

To prelaganje papričkov in kombiniranje tudi meni ne gre, zato tudi tako malo uporabljam potiskane paprije :) Ampak tebi je super uspelo in tudi koledarček je krasen. In pa seveda čestitke, da si bila izbrana.

Janja pravi ...

Papirčki tu in tam, kako mi je poznano :)). Zelo lepi voščilnici si naredila.
Čestitke za top 4. Povsem zasluženo!
Hvala, ker si se nam pridružila na 102. izzivu CRAFT-alnice. Lp

Simona pravi ...

Če pa ti nisi rojena pod srečno zvezdo. Oziroma, ne po moje se ti dobro vrača z dobrim. pridno z nami deliš same pozitivne misli in te se ti vračajo. Za srčke čestitke, so pa tudi meni takrat padli v oči. Super so in prav je, da so jih opazili. Modra pa deklici paše.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Tebi je kombinacija barv super uspela. Krasno voščilnico si naredila.
Čestitke tudi z moje strani, srčki so TOP! :)

Andreja pravi ...

Zelo lepo si se lotila naše postavitve in izdelala čudovito voščilnico!
Tudi ostali izdelki so krasni :-))
Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici ... Srečno!

MA-MI pravi ...

Čestitke top 4! Voščilnica, ki si jo izdelala, si to vsekakor zasluži (preden sem prebrala o dosežku, sem jo že občudovala - pri štempljanju ti kombiniranje barv očitno ni delalo težav).
Mislim, da se s podobnimi težavami srečujemo vsi. Jaz ponavadi natisnem vsaj 5 papirčkov ... potem pa izberem enega, ki sem ga že imela natisnjenega. Tako pač je.
Lp, Maja

Goga pravi ...

Zanimivo, meni pa je prelaganj in kombiniranje papirčkov in različnih dodatkov prav najboljvšeč pri izdelovanju voščilnic. Ravno zato so moje voščilnice bolj bogate in včasih že malo kičaste.
Prav lepo ti je uspelo in naslednjič se boš takega izziva še lažje lotila. Vaja dela mojstra......
Pozdravček Lili