nedelja, 15. september 2013

Ko me inspirira #17

Hvala višji sili, kakorkoli jo že imenujemo, za mojo družino in za tale vikend. Po vseh udarcih pod pasom, ki so prileteli prejšnji teden, sem sedaj spet kot nova :-)

Tale prispevek sem pričela pisati že včeraj, ko smo premagali Grke v košarki, potem sem pa ugotovila, da ga ne morem dokončati, ker.... ker sem bila spet preveč površna. Še sreča, da se je dalo popraviti brez kakršnekoli škode, tako da lahko danes končno pokažem, kaj je prišlo tokrat iz mojega (še vedno novega) ustvarjalnega brloga :-)

Tina in Vladka sta ponovno pripravili super izziv, za katerega ju je navdušila Hali.


Izzivu se tokrat pridružujem z voščilnico za novorojenčico. Še vedno se učim uporabljati štampiljke. Zelo mi je všeč, ampak sploh ni enostavno, posebno, če je v glavi ideja drugačna, kot izdelek, ki prihaja izpod rok.Odločila sem se za preprosto rdeče belo kombinacijo. Rob sem okrasila tako, da sem naštancala rožice, jih prerezala po sredini in nalepila na papir, ki sem ga prej poštemplala. Voziček sem narisala s šestilom in izrezala. Tudi kolesa so izrezana ročno. Strehico in kolesa sem pobarvala z vodenimi barvicami, srčke pa sem naštancala in prilepila. Pa še moj rokopis in voščilnica je dokončana in postavljena na ogled. Prijavljam jo na izziv Ko me inspirira #17, pri Tini in Vladki.

Danes je bil pri nas čudovit poznopoletni dan. Z dragim sva ponovno obiskala Boža in njegove konje in šla na jahalno turo po gozdu in med vinogradi. Ker sedaj nisva več čisto popolna začetnika :-), smo tokrat že malo divjali s konji. Ne še v galopu, pač pa v kasu. Tokrat Božo mojega Princa ni vodil na povodcu, pač pa sem imela sama vajeti v rokah, on pa je na povodcu peljal  mlado kobilo. O tem, kako me boli tisti del telesa, ki je bil v sedlu, sploh ne mislim razpredati, ker je bila vsaka minuta na konjskem hrbtu tega vredna, pa če bom ves teden hodila okrog kot kavboj :-)

 

Lep pozdrav do naslednjič :-)

19 komentarjev:

 1. Čudovita čestitka ob rojstvu
  in prelepe fotke
  narava, konji...
  krasno
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepa voščilnica, še lepše pa razvajanje v naravi.

  OdgovoriIzbriši
 3. O lepa čestitka .....konji so pa tudi za dušo in telo terapija kaj?....tko si nabiraš novo energijo:)uživaj še kdaj:)

  OdgovoriIzbriši
 4. O lepa čestitka .....konji so pa tudi za dušo in telo terapija kaj?....tko si nabiraš novo energijo:)uživaj še kdaj:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Predobro si se inspirirala, čestitka je odlična. A tek konji i priroda..predivno.
  Lp, Sonja.
  http://paperbox.com.hr/

  OdgovoriIzbriši
 6. Voščilnica ti je prav dobro uspela.Človek mora najti nekaj za svojo dušo....tako se lažje spopada z vsemi težavami. Čimveč uživanja še naprej.
  Pozdravček,Urška

  OdgovoriIzbriši
 7. Voščilnica je zelo luštna. Super dan sta imela ..... čeprav sedaj malo boli :)). Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Všeč mi je kako si uporabila luknjač z rožico. Voščilnica pa ti je prav dobro uspela, lepa je. Slike s konji so nadvse prečudovite.
  Verjamem, da si se imela zelo lepo.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepa čestitka, vajeti v rokah, napolnjene baterije - kaj bi si človek sploh še želel. (pa pustimo boleč zadnji del telesa) NEPRECENLJIVO. ČAO

  OdgovoriIzbriši
 10. Voščilnica je krasna! Iz preostalega zapisanega in objavljenih slik pa je razvidno, da sta preživela s tvojim dragim čudovit dan ;)
  Podravček,
  Simona

  OdgovoriIzbriši
 11. Lepa voščilnica. Tale jahalna tura pa,...ja, vredna vsake bolečine, obožujem konje in jahanje,...

  OdgovoriIzbriši
 12. Iiii kako krasen voziček in čudovite fotografije.

  OdgovoriIzbriši
 13. joj kako luštna voščilnica. fotografije s konjičku pa so tudi krasne, se vidi da ste uživali. lp

  OdgovoriIzbriši
 14. Ajoj,kako ste vešti u sedlu.Pravi kauboji!:)Predivne su vam fotografije.A konji-pravi lepotani.
  Sve najbolje na izazovu,imaš šanse;)
  Pozdrav

  OdgovoriIzbriši
 15. krasne voščilnice!!!
  pa super za jahanje. na mojem seznamu je tudi to ampak kdaj bom pa uresničila pa še ne vem...ko bom v penziji in bom imela čas :)

  OdgovoriIzbriši
 16. iiii, kako lepa voščilnica. s tem jahanjem mi pa že pošteno delaš skomine. tudi jaz bi potrpela, če bi me ri... bolela.samo, da bi šla...fotke so mega!

  OdgovoriIzbriši
 17. Kako čudovito in veselo voščilnico si naredila! Zelo mi je všeč, kako si sestavila voziček, krasen je! Hvala, ker si se nama pridružila! Pa tudi tako lepo je videti fotografije z vašega potepanja s konji.

  OdgovoriIzbriši
 18. Traumhaft schöne Sachen machst du mein
  grosses Kompliment dafür.

  LG Irene

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!