sobota, 28. april 2012

Aprilske

April je zame mesec za izdelavo rojstnodnevnih voščilnic. Nekaj mi jih je uspelo celo pofotkati, nekaj pa se jih je spretno izmaknilo mojemu fotoaparatu. Izmaknili pa so se tudi pleteni zajčki, velikonočna darila namesto čokoladic, pa tudi pleteni mucki, ki so bili narejeni kot obeski za ključe. Prehitri so bili, ali pa jaz prepočasna.
Takole so voščilnice nastajale skozi mesec:


Tale je bila za mojo prijateljico, ki slavi prvega aprila.


Tale je potovala na Švedsko, kjer študira moj sine.
Tale je pa za še eno prijateljico, za okroglo obletnico.
Ideje niso moje, so pa prirejene po moje. Podlaga za tazadnjo voščilnico je servieta, prilepljena s pomočjo kuhinjske folije in likalnika. Cvetni listi so izrezani s škarjami. Za sinovo voščilnico sem našla idejo nekje med predlogami za štampiljke, sem pa ptico izrezala s skalpelom. Štampilke, črke, so iz hčerkinega predala, stare kot svet :-) Za prvo voščilnico sem uporabila potiskani papir. Obrobe sem izrezala s skalpelom, cvetne liste s škarjami, vaza pa je izrezana iz stare tapete. Gumbe sem povsod lepila z vročo pištolo.

Konec ustvarjanja za ta mesec. Jutri bom pakirala, v ponedeljek zjutraj pa z mojim dragim zajaševa motor in se odpeljeva na morje. Za tri dni. Se že veselim :-)

Lep pozdrav do naslednjič.


2 komentarja:

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!